Fredrikstad Basketballklubb

Klubben ble stiftet i 1995 med mål om å gi folk muligheten til å spille basketball uansett alder, kjønn eller ferdighetsnivå.

Fredrikstad basketballklubb er en av alle fantastiske basketballklubber som jobber med inkludering og åpenhet. Det er vanskelig å finne en sport som jobber mere med dette enn basketball.

Med sitt sterke fokus på inkludering og respekt, ønsker klubben at alle skal føle seg velkommen og vedsatt. Det er derfor ikke overraskende klubben har utviklet seg til å bli en av de mest populære basketballklubbene i regionen.

En av de største styrkene til Fredrikstad basketballklubb er dens åpenhet for alle. Uansett om du er en erfaren basketballspiller eller en nybegynner, vil klubben gi deg muligheten til å utvikle dine ferdigheter og utforske din kjærlighet til sporten. Med sitt mangfoldige medlemskap og inkluderende miljø, er klubben en fantastisk arena for å møte nye venner og lære av hverandre. 

I Fredrikstad basketballklubb er alle medlemmer like viktige. Klubben tror på å gi alle medlemmer like mulighetertil å lykkes og oppnå sine mål. Med sin høye standard for sportsånd og integritet, er klubben kjent for å være en av de mest respekterte klubbene i byen. 

Så hvis du eller ditt barn er på jakt etter en inkluderende og åpen basketballklubb som setter pris på alle sine medlemmer, er Fredrikstad basketballklubb det rette stedet for dere. Bli med i dag, og opplev spenningen og gleden av basketball på en helt ny måte!